![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Andrzej
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.8 Diesel
Rocznik: 1998
|
Witam
Stałem się posiadaczem pojazdu Ford Fiesta 1.8 Diesel 1998rok i niestety wraz z autem dostałem korek uniwersalny (bez kluczyka, trochę luźny się wydaje), który pasuje praktycznie do każdego otworu. Chciałbym mieć korek od mojego modelu, więc zacząłem dzwonić po autokomisach, autoczęściach ale nie mieli. Przeszukałem też allegro i znalazłem korek za 10zł do wersji nowszej [2001-2008]. Pytanie czy ten korek pasowałby do mojego auta? W aukcji był wymieniony model samochodu w podobnych latach produkcji:Ford Focus Mk1 z rocznika 1998-2004 a tu link do aukcji: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
1) A doczytał kolega w opisie aukcji, że to też zamiennik? Producent / jakość: wysokiej klasy zamiennik, nie odbiegający jakością wykonania, parametrami oraz wyglądem od oryginału W oryginale - musi pasować oryginalny kluczyk od samochodu Druga sprawa - Focus mk1, miał pokrywę wlewu paliwa zamykaną na kluczyk, więc korek będzie bez kluczyka Nie wiem jak w Fieście, ale tam klapka wlewu chyba nie miała kluczyka 2) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 05-11-2016 o 14:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Andrzej
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.8 Diesel
Rocznik: 1998