![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-12-2016
Model: Focus,Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010,2016
|
Witam Szanownych Kolegów i proszę o przyjrzenie się mojej sprawie jako nowemu właścicielowi forda focusa.
Proszę też o wyrozumiałość jeśli już jest odpowiedź na tym forum na problem mnie nurtujący. Stałem się właściciele forda focusa z 05-05-2010 roku. Auto sprawuje się wyśmienicie, kupione w Belgii, zadbane i doposażone np. 3komplety kół z felgami. Jedyny minus to brak karty sd do nawigacji którą poprzedni właściciel zagubił. Dla tego proszę o informację. 1. Co to za nawigacja ( jak w linku samochód ) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2. Gdzie można dokupić kartę do tej nawigacji, jak taka karta jest oznaczona, jak kupić taką która jest odpowiednia i w rozsądnej cenie? 3. Proszę o kontakt osobę która zna się na rzeczy, morze mi pomóc z nawigacją i może zerknąć czy wgrać nowy soft jeśli chodzi o wyświetlacz komputera między zegarami. Bo wyświetlacz duży a ma niewiele opcji np. nie ma rds. Jeśli możecie polecić kogoś na trasie Katowice - Opole to będę kolegom wdzięczny. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Co do reszty - wystarczy się skontaktować.
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
1) Dział FAQ [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2) opis radii i nawigacji [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3) o nawigacji FX [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 4) mapy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 5) przykładowy wątek - hurtowe zamawianie map [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 6) Allegro - starsza mapa ale tańsza [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] WSZYSTKO w podwieszonych wątkach pozdrawiam Arturek P.S. Podałem odpowiedzi, żeby ktoś nie mówił, że tylko odsyłamy do SZUKAJ, jak na Elektrodzie P.S.2 Ponieważ wszystko było opisywane wielokrtonie na forum => proponuję wątek do zamknięcia
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 30-12-2016 o 16:55 |
|
|