![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam!
Nie wrzucam jeszcze linków, dopiero się przymierzam do poszukiwań auta.. Jak znajdę coś wartego zainteresowania, to wrzucę do tego tematu. Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego auta, wybór padł na Focusa MK2 koniecznie(!) z pakietem ST-LINE w 3 drzwiach. Budżet jaki mogę przeznaczyć na samo auto, to 15 tysięcy.. mogę go delikatnie nagiąć, ale wolałbym nie - zawsze wyjdą jakieś naprawy, dojdzie ubezpieczenie, podstawowy serwis... Pierwsze pytanie: 1. Czy budżet 15 tysięcy będzie wystarczający na przedlifta w ST-LINE? 2. Czy w tym budżecie można byłoby się ''szarpnąć'' na przedlifta w 3 furtkach bez żadnych pakietów st, sport czy w tej cenie raczej szrot? 3. Jak wygląda serwis, eksploatacja takiego forda - mój portfel to wytrzyma? 4. Do tej pory poruszałem się a4 b7 rodziców z silnikiem 1.8t w Q po chipie na 180 - odczuje dużą różnice po przesiadce na wolossące 2.0 145 z napędem na przód? Jak jest z dynamiką tego silnika? Ostatnio edytowane przez d3jwww ; 05-01-2017 o 22:15 |
|