![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tobiasz
Model: Ford Fokus mk3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2012
|
Witam.
Jestem tu nowy i nie znalazłem w wyszukiwarce odpowiedzi. A chodzi mi o to że chciał bym mieć wyświetlone wszystkie informacje w jednym oknie chodzi mi o to http://autogaleria.pl/wp-content/upl...um_2013_17.jpg Gdy wchodzę w zakładkę "i" to wyskakuje mi my key i kilka zer. Jak coś nie jasno to piszcie postaram się sprostać. Jestem świeżym posiadaczem Focusa auto że stanów 😀 Pozdrawiam I z góry dziękuję |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Nie wiem jak jest w wersji USA. W wersji europejskiej należy wejść w tryb "komputer" i wtedy klawiszem na kierownicy, zmieniamy co się ma wyświetlać - czy pojedyncza informacja - czy ekran z 4-ma informacjami zakładka "I", to miejsce gdzie wyświetlają się komunikaty alarmowe => jesteś w złym miejscu menu zegarów na początek polecam lekturę instrukcji obsługi samochodu pozdrawiam Arturek
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tobiasz
Model: Ford Fokus mk3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2012
|
Tak tak wiem ale u mnie jak przełączam między oknami to mam tylko: czas pracy / zasięg / przejechane km i spalanie średnie i nic więcej nie ma. Co to może być? Ten model tego nie ma??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Focus MK3 2011 Trend
Silnik: benzyna 1,6 105 KM
Rocznik: 2011
|
A czy na pewno masz liczniki z powiększonym wyświetlaczem? Ja mam tak jak na zdjęciu, bo zmieniłem zegary na takie z powiększonym wyświetlaczem. Chyba, ze w Stanach są tylko z większym ekranem. Wtedy nie potrafię powiedzieć o co chodzi u Ciebie.
|
|
|
|