![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
Dzień dobry wszystkim. Jestem tutaj nowy i intensywnie szukam Forda Mondeo MK4. Budżet jaki mam na auto to jakieś 38 tys (kwota za jaką mogę kupić samo auto) Interesują mnie roczniki od 2010, chociaż jeśli jest jakiś ciekawy egzemplarz może być to rok '09. Chcialbym się zapytac co myslicie o tej ofercie?
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I jeszcze jedno pytanie. Czy warto szukać auta które ma już LPG, czy lepiej kupić bez i zainwestować samemu w instalacje? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Załatwiaj zawsze vin do autka jak mamy oglądać czasem wychodzą kwiatki. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 benzyna st-line
Rocznik: 2019
|
Załatw numer VIN.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Tak tak. Rozmawialem z gosciem. Ma mi wyslaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak tylko dostane to podesle.
Mam jeszcze inny ciekawy egzemplarz. Co o nim sądzicie? Na podstawie zdjęć można stwierdzić że ubogo wyposażony... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0EXXGBBEBC50504 Bump: Chwile temu pojawia się nowa oferta co mnie zaintersowała. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0EXXGBBE9D13930 Ostatnio edytowane przez zasad ; 09-01-2017 o 13:24 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Ten 1 faktycznie slaba wersja, nawet bardzo slaba mozna powiedziec, bo brak automatu swiatel chociazby..
Ten 2 , no nie wiem .. rocznik 2009, lewe tablice szwajcarskie, felgi z mondeo mk3, opis jak to zwykle no i Radom do tego.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Dacie rade coś powiedzieć o tym aucie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
To jest 2008 rocznik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
o masz. To dzieki....no nic szukamy dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi