![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-12-2006
Model: fiesta mk5
Silnik: 1.3 duratec 70KM osiem zaworów.
Rocznik: 2006
|
Cześć.
Pękł mi wężyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] To ten co idzie do zbiorniczka płynu chłodzącego. Mam dwa pytania: 1. Zna ktos numer tej części aby poszukać takiego węża ale nowego? 2. Warto wymienic od razu inne wężyki skoro ten tak ładnie się zestarzał (10 lat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Zrobilem wczoraj jakieś 100km i silnik sie nie przegrzewał. Nie zorientowałem sie co sie stało bo ani temperatura sie nie podniosła ani nie od razu przestało grzać ogrzewanie. Pokojarzyłem się po jakichś 100km. Bo droga była sucha a tylna szyba mi sie zrobila brudna. Pomyslalem ze moze tylko lekko mokro jest ale troche zdziwiony bylem. Jak ogrzewanie przestalo dzialac to mi sie trybiki zaklikały i sie pokapowałem ze cos jest nie tak. Tak czy siak dojechalem do domu bez problemów. Teraz wężyka szukam. Na allegro są uzywki albo wogóle mógłbym coś innego dosztukować ale wolałbym nowe i dobre i do tego w komplecie, doradzi ktos cos? Takie cos na pazegro lezy: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Cytat:
Najprawdopodobniej i tak zamówisz u nich, bo nowe tego typu części są rzadko dostępne poza siecią Forda. Niedawno kupowałem wąż odmy za ok. 90 zł. Domyślam się, że cena tego będzie zbliżona. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-12-2006
Model: fiesta mk5
Silnik: 1.3 duratec 70KM osiem zaworów.
Rocznik: 2006
|
skonczylo sie na wymianie wężyka. Na fakturze mam numer częsci: 1420324 i google pokazuje ze to rzeczywiscie tak można znaleźć.
inny numerek to ten:3M5H-8C012-JE tutaj aukcja z obrazkiem: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w załączniku obrazek. Koszt rurki - 145pln. Calosc naprawy - 215pln. Foka pali, grzeje i robi kilometry Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|