![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dawid
Model: 121 mk3 (mazda)
Silnik: 1.25 zetec
Rocznik: 1997
|
Witam użytkowników forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
W zasadzie to mam pewną prośbę do was, a mianowicie zastanawiam się nad sprzedażą swojego autka i chciałbym was prosić na ile wyceniacie mój wózek . Jest to Mazda 121 mk3 / ford fiesta mk4 1997r. 1.25 zetec 75km . Przebieg to 205 tyś . Stan taki jaki przedstawię na poniższych zdjęciach . Auto jest bez LPG . Silnik pracuje bardzo dobrze . Jeśli chodzi o rdzę jest tylko w 1 miejscu . Podwozie jest zdrowe . Wyposażone jest w klimatyzację , która działa znakomicie i w wspomaganie . Całkiem ciekawe nagłośnienie radio Sony kupione rok temu i z tyłu głośniki JBL 175W i przygotowana pod nią półka ( Usztywniona) . Jest do drobnych poprawek lakierniczych ( lakier na dachu w kiepskim stanie , przez słońce i myjkę bez dotykową ) . Przez 2 lata zrobiłem nią nie całe 10 tysięcy km . I przez ten czas wymieniłem : Rozrząd , zawór nagrzewnicy , świece , przewody zapłonowe ( kilka dni temu ) , Wszystkie filtry , olej , regularnie była czyszczona przepustnica , przepływomierz i silniczek krokowy . Do wymiany są : pozioma tuleja na wahaczu i łączniki stabilizatora . W zestawie są jeszcze stalowe felgi z oponami zimowymi ( jak na zdj ) i alufelgi 14' titan w stanie bdb z oponami : przód continental 7mm bieżnik , a tył michelin 5.5 mm bieżnik . Dodatkowo mam nowe koło zapasowe stalowe 14'' z nową oponą michelin 9mm bieżnik . Podsumowując starałem się dbać o to auto jak tylko mogłem , gdyż jestem młodym fanem motoryzacji , ale wbrew pozorom jeżdżę dość spokojnie i przepisowo . Z góry dziękuje za wycenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
I nie ma rdzy? takie auta startuja od 600zl.. do 4000zl..
Wiecej niz 1500zl i tak nikt nie da.. to moje subiektywne zdanie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ja tak z uwagi na to ,że w zestawie są alufelgi z oponami liczyłbym tak na 1700 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Kolego, nie chcę Ciebie dołować, ale tak jak Sławek pisze - ludzie patrzą na rocznik i nie ważne jak autko jest zadbane - przerabiałem to jak sprzedawałem Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Felgi z oponkami wystaw osobno jak chcesz pieniążków więcej wyciągnąć. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
No właśnie wiem i to mnie martwi , no ale trudno . Tak już jest. Mimo wszystko dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-03-2013
Model: Mondeo MK3 Fiesta mk6 GSXR 600 K6
Silnik: 2.0 16V 145KM 1.4 80KM
Rocznik: 2002 2005
|
Jak nie masz parcia na sprzedaż to daj mu dożywocie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|