![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: Ka
Silnik: 1.3 60KM
Rocznik: 2002
|
![]()
Cześć,
Mam problem, a jako ze nie znam się na tym zupełnie to zwracam sie do osób mądrzejszych w tej dziedzinie odemnie. Mianowicie, w moim KA od zakupu głośnik po stronie kierowcy nie działa, a po stronie pasażera buczy. W końcu się mobilizuję i chce je wymienić. Nie chce zmieniać radia, bo to dodatkowe (jak dla mnie zbędne). Chcę tylko żeby nie buczały i grały oba. I teraz pytanie: Naczytałem się że "radyjko w ka słabiutkie i trzeba brac słabe głosniki zeby uciągnęło". CZy oryginalne, kasetowe, to najbiedniejsze radio z Forda Ka 'uciagnie' [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] głośniki? Może polecacie inne, bez przekraczania 100 złoty? Pozdrawiam, Paweł |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Imię: ADAM
Model: KA
Silnik: 1.3
Rocznik: 98
|
![]()
Możesz je założyć o ile będą się mieścić itd, będą grały, szału nie będzie ja u siebie mam w drzwiach oryginalne i dodatkowo 2pionniery w tylnej półce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gra w miarę ok z tym że radio na CD ale też ori
|
![]() |
![]() |