![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-02-2005
Model: S-MAX
Silnik: 2,2
Rocznik: 2013
|
Witam. Potrzebuję namiary na blaszkę przykręcaną do wahacza lewego do której przypięte jest cięgno czujnika poziomowania xenonów. Przy wymianie gumy osłonowej od przegubu znakomity fachowiec wyrwał cięgno i zdezelował blaszkę do której się cięgno podpina i oczywiście tak zostawił a xenonki świeciły po drzewach i oczach kierowców. Ewentualnie jak ktoś mógłby zamieścić fotkę jak to wszystko jest pospinane z wahaczem. Blaszkę wyprostowałem wszystko pospinane a i tak wydaje mi się że xenonki świecą troszkę za wysoko. U mnie po zamotowaniu wygląda to tak jak na zdjęciu ale nie wiem czy jest to prawidłowo.
Ostatnio edytowane przez radziej11 ; 15-04-2017 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Witam. Nikt nie pomoże odnośnie tego mocowania?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
Zdaje się, że oddzielnie nie występuje. Fachowca za fraki i niech kupuje nowy czujnik skoro popsuł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Już zostal postawiony do pionu ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo.
|
|
|
|