![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzychu
Model: mk4
Silnik: 2.5
Rocznik: 2008
|
hej,
mam fiestę mk7 przed lift i jest w niej radio z BT, polecenia głosowe w J. angielskim, da sie rozmawiać przez głośnomówiący itd. ale nie da się odtwarzać muzyki z telefonu, zastawiam się, czy to problem konfiguracji w forscanie, aktualizacji oprogramowania samego, modułu czy muszę zmienić radio? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 06-02-2018
Model: Mk4
Silnik: 1,6 ecoboost
Rocznik: 2011
|
A w telefonie, w opcjach bluetooth przy ford audio, możesz wybrać opcje dźwięku dla multimediów czy tylko przekazywanie połączeń?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
zapewne masz moduł BT jednojęzyczny tylko do rozmów
trzeba zmienić na lepszy brak USB przy AUX oznacza że najprawdopodobniej mam rację |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Fiesta mk7, Focus mk3
Silnik: 1.25 80KM, 1.5 EB
Rocznik: 2009, 2016
|
Pod schowkiem masz moduł bluetooth. Wyjmij go, spisz oznaczenia, albo zrób zdjęcie i podaj tutaj to Ci powiemy czy musisz coś właczyć czy wymienić moduł
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
![]() Zarejestrowany: 15-07-2017
Model: mk7
Silnik: 1,4 TDCI
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Przeszukałem sporo tematów i wszystkie sprowadzały się do wymiany modułu na wyższy model w którym już jest możliwość rozmów i odtwarzania muzyki. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Nie wiem po co cytujesz cały mój post.
Pytasz czy stwierdzisz? Mam takie moduły, zakładałem cale brakujace wiązki, także orientuję się co trzeba zrobić zeby mieć to czego fabryka poskąpiła. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Sprawdziłem to i mam taki model 8m5t 19g488 foto w linku poniżej jak poniżej z miejscem na micro USB, czy jak podepnę tam kabel tam USB to będzie działać z pendrivem? no i czy da się słuchać muzyki z telefonu przez BT na tym, a jak nie to jaki moduł potrzebuje i czy tylko moduł. pozdrawiam [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez krzychu2lv6 ; 11-03-2021 o 01:57 |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Stereo jednojezyczny, tylko do rozmow.
Bez usb, bez BT Audio. Nic z nim nie zrobisz, tylko wymiana. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Ale, które mają audio? I do czego służy to micro USB to jest wejście, czy wyjście? Czy jak kupię sam moduł to już wystarczy? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
cały temat o dokładaniu BT
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie odpowiem czy wystarczy zaprogramować moduł BT na stole przed wysyłką i tylko montaż, czy jeszcze wymagana jest zmiana konfiguracji w aucie. Mogę sobie przygotować moduł z półki pod fiestę, ale nie wiem czy to wystarczy. USB jest wejściem na pendrive. |
|
|
|