![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-08-2008
Model: Focus MK2 Zetec Climate
Silnik: 1.6 115 km
Rocznik: 2005
|
1) Jak to to zaktualizowac do 3?
2) Mam opcje WiFi w menu, rozumiem, ze moge jej uzywac jako hotspota dla pasazerow, ale jest rowniez Client mode, dzieki ktoremu podlaczylem SYNC do domowego WiFi, jednakze nie wiem co dalej. Sa na to jakies aplikacje? Jesli nie, to po co ten tryb Client? 3) Czy w nawigacja, moze pokazywac aktualna predkosc na podstawie sygnalu GPS? U mojej dziewczyny w Skodzie CITIGO jest taka funkcja, u mnie w ST tez by sie przydala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 4) Czy jest mozliwosc ustawienia ostrzezen dzwiekowych, kiedy przekraczam ograniczenie predkosci? Znow, w CITIGO taka funkcja jest, i musze przyznac, ze jest bardzo praktyczna. Nie trzeba ciagle sledzic predkosciomierza. Mozna cos takiego wlaczyc w SYNCu? Pozdrawiam Bump: Aha, zapomnialbym. Ustawilem w Display Auto night mode, ale nawigacja w nocy dalej wali po oczach jasnymi kolorami. Przejrzalem wszystkie opcje, i nie moge znalezc zadnej innej opcji. Czy istnieje mozliwosc wlaczenia trybu nocnego nawigacji, gdzie tlo jest czarne a ulice jasne? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Ad1. Sync 2 nie da się zaktualizować do sync 3 (inny sprzętowo).
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-08-2008
Model: Focus MK2 Zetec Climate
Silnik: 1.6 115 km
Rocznik: 2005
|
dzieki za info. wielka szkoda :/
odnosnie innych punktow- ktos moze cos poradzic? szczegolnie z tym trybem nocnym i ostrzezeniem o przekroczeniu predkosci. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus Titanium Zetec S
Silnik: 1.6 EB 182KM
Rocznik: 2014
|
Przy przeróbce w Focusie MK3 przedlift z Sync1 na Sync3, czy trzeba wymienić kabel USB do podłokietnika, czy tylko można dołożyć przejściówkę USB-A na mini USB i HUB GC3T-14F014-BB i AppLink, AndroidAuto, Apple CarPlay będzie działać? W HUB jest płaskie gniazdo 4 pinowe. Co tam trzeba podłączyć (zasilanie HUB, podświetlanie, czy coś innego). Ma może ktoś schemat podłączenia?
Ostatnio edytowane przez mariusza ; 10-06-2017 o 12:29 |
|
|
|