![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-01-2016
Model: Ford Focus MK 3
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
|
Jak w temacie, zauważyłem na ścianie garażu ze p włączeniu silnika światła mijania pulsują, słup światła drży na ścianie co może być powodem bo wnioskuje że nie drgania silnia benzynowego a raczej elektryka.
p.s. nie chce zakładać nowego tematu - wie ktos gdzie mozna kupic wkład katalizatora do 1,6 125 km? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
|
5 letni Focus trzeciej generacji?
Na moje oko, zgadując, będziesz miał niedługo akumulator do wymiany. No chyba że już wymieniałeś, to będzie coś innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli nie wymieniałeś, sprawdź napięcie na akumulatorze. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
akumulator nowy. a napiecie powinno byc jakie?14? ewentualnie jak sprawdzic co mi żre prąd na lewo bo trasy robie dlugie wiec powinien sie naładowac
Ostatnio edytowane przez agressorus ; 13-07-2017 o 14:55 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
|
jak aku nowe to trochę dziwne. alternator? przetwornica? zgaduję na chybił trafił
ostatecznie może jakaś bzdura typu niedociśnięta wtyczka, zaśniedziałe styki? napięcie aku robisz w teście zegarów. znajdziesz bezproblemowo jak się wchodzi w test zegarów |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
oki dziękuje znalazłem, napięcie prawidłowe. Poobserwuje jak cos to do elektryka pojade
|
|
|
|