![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: MIchau
Model: fiesta
Silnik: 1,5
Rocznik: 2018
|
Dzień dobry. Mógłby ktoś podpowiedzieć jak zmienić język na stałe w tablecie.
W ustawieniach zmieniłem język na polski i wszystko jest ok. Niestety po wyłączeniu zapłonu i ponownym uruchomieniu samochodu język wraca automatycznie do wersji niemieckiej. W menu zegarów język polski jest ustawiony cały czas. Dziękuje za odpowiedz. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Sławek
Model: Grand C max
Silnik: 1,5 TDCI 120 KM
Rocznik: 2017
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Mam pytanie ,czy czyszczenie RW DATA wystarcza zrobić raz ,czy będzie konieczność powtórki. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Speedo ; 12-03-2025 o 06:38 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
zrób raz i wystarczy
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Problem polega na tym, że wadliwa wersja zapełnia (i finalnie przepełnia...) partycję RW DATA, bo nie kompresuje logów i nie kasuje starych. W związku z tym po czyszczeniu ta wadliwa wersja znów będzie zapełniała partycję aż do przepełnienia...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-03-2025 o 22:30 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Sławek
Model: Grand C max
Silnik: 1,5 TDCI 120 KM
Rocznik: 2017
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Super ,dziekuje za informacje Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Speedo ; 12-03-2025 o 06:38 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
jak już używać RWDATA CLEANER to co jakiś czas .
Jedno użycie niczego nie załatwi na "stałe" Albo zmiana softu na ten bezproblemowy albo użycie co jakiś czas RWDATA CLEANERA a resztę porad należy zignorować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|