![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Jarek
Model: Smax Titanium
Silnik: 2.0 163KM
Rocznik: 2013
|
![]()
Witajcie,
to znowu ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym razem znalazłem takie coś i jestem mocno zainteresowany tym autem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pytanie czy cena do zawartości opcji jest realna czy może być coś nie tak albo jest jakieś przekłamanie ?? Albo czegoś ze zdjęć brakuje względem wyposażenia które jest podane. Auto nie ma blach więc mogę je jedynie na lawecie zgarnąć. Sprzedający nie widzi najmniejszego problemu żeby auto pojawiło się w fordzie w Pile na pełnym przeglądzie ale facet też ma własny warsztat gdzie może wziąć auto na podnośnik. VIN: WF0GXXGBBGEY27367. Sprzedający mówi że oba zestawy opon to prawie nówki sztuki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powiedział że miał prawy próg delikatnie robiony i jakieś 2 rysy po lewej stronie auta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
![]()
2017-04-19 przebieg 154873
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
skąd masz takie info bo na zdjęciu jest 160806 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
![]()
Tyle miał na ostatnim przeglądzie.
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam jeszcze takie info w formie 2 zdjęć
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] możecie się wypowiedzieć coś w temacie tego auta ?? Będę bardzo wdzięczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ford::advanced
![]() Imię: Piotrek
Model: Vw Arteon 2024, Clio V 2023, Fiat 126p 1979
Silnik: 2.0 TSI 190KM/1.0 Tce 90KM
Rocznik: 2024/2023/1979
|
![]()
przebieg raczej ok. Jak nie masz do tego bardzo daleko to podjedź zobacz. Autko młode to jeszcze podwozie powinno być ok bo ze Szwecji trzeba uważać, tam jest duża wilgotność powietrza i szybciej rudą może łapać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
FCP member
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
|
![]()
w/g mnie full wypas to nie jest , poza tym gdzie on znalazł 11 poduszek ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chyba z jaśkami w bagażniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
![]()
Załatw vin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |