![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 13-07-2014
Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
|
Panowie zapewne szybko rozwieje to moje, i chętnych na dołożenie szyberdachu, wątpliwości. Kto ma proszę o wypowiedź. Czy krawędź dachu w miejscu "okna" ma zagiete krawędzie?
Jeśli tak (a zapewne) to nie wystarczy wycięcie otworu(pomijam resztę) Jakiś nieoryginalny "właz" na pewno się uda załozyć bez większych przeszkód ale wtedy mamy uszczelke dookoła rantu otworu... Pamietam w sabie 9-3 kiedyś wymienialismy ale cały dach bo tam dach jest klejony więc wszystko jak fabryka było i do tego mniej pitolenia niz z wycinaniem. Ostatnio edytowane przez peteypee ; 04-12-2017 o 09:17 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Nie założysz oryginalnego szybra do dachu fabrycznie bez szybra.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Andrzej
Model: Ford Mondeo mk4
Silnik: 1600 tdci
Rocznik: 2013
|
Radziłbym Ci ochłonąć! Mam szyber fabryczny i jak dla mnie mogło by go nie być.Nie rajcuje mnie to w ogóle,no ale chyba każdy ma jakiś fetysz!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-07-2014
Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
|
Jak się pali to fajna sprawa bo nie piździ po uchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miałem w sumie w wiekszości aut więc dla mnie idealne rozwiązanie.
W każdym razie zostałem tylko utwierdzony w przekonaniu że cięzko coś co będzie wyglądać jak fabryka. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-01-2011
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2008
|
Dla mnie szyberdach to najfajniejszy gadżet w moim aucie. Jest chyba dziesięć razy częściej używany niż klimatyzacja. Jak jest lato to w mieście zawsze go otwieram. Taka namiastka kabrioletu dla ubogich. Przyjemność z jazdy o wiele większą. No i zawsze jest jaśniej w środku.
|
|
|
|