![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.4 benzyna
Rocznik: 2007
|
Czesc wszystkim.
Czy wy tez macie problem z nagrzewaniem sie kabiny? U mnie dosc szybko wzrasta temp we wnetrzu auta mimo, ze ogrzewanie jest na zero (na zewnatrz temp okolo 10 st. po kilkunastu min. w srodku mam 16-17 st.) Pod deska rozdzielcza (miedzy osobami siedzacymi na przednich fotelach) widze rury do nagrzewnicy, dosc gorace i mam wrazenie, ze to mi niepotrzebnie nagrzewa auto w srodku, ale moze sie myle. Jest na to jakis sposob? I prosze, nie piszcie mi komentow w stylu - otworz okna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Pierwszy kwietnia to jeszcze nie dzisiaj.
A na serio: Pierdzieć należy poza pojazdem. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] czemu nie kontynuujesz swojego poprzedniego tematu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.4 benzyna
Rocznik: 2007
|
wuek prosilem o cos... jak masz pisac takie bzdety nic nie wnoszace, to lepiej sie nie odzywaj.
Hindus, masz racje, mnie ten temat gdzies zniknal, dlatego zalozylem nowy. Wracam do tamtego. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|