![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mariusz
Model: S-Max Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci 181KM; 413 Nm
Rocznik: 2007
|
Witam.
Jestem w trakcie dokładania oryginalnych czujników parkowania i utknąłem na zamocowaniu koszyczków pod czujniki do kratki zderzaka. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy do tych mocowań potrzebna jest inna kratka czy po prostu trzeba coś podciąć aby mocowania zamontować. Na zdjęciach mocowania, które zakupiłem ale za żadne skarby nie wiem jak to zamontować do kratki. Czy do tego potrzebna jest inna kratka specjalnie przystosowana pod PDC ? Tu znalazłem kratkę, która ma cieńsze lamelki [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez mariuszb55 ; 27-04-2018 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mariusz
Model: S-Max Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci 181KM; 413 Nm
Rocznik: 2007
|
Już wszystko jasne.
Są dwie grubości tych kratek. Jedna ma lamelki poziome i pionowe tej samej grubości i do tej pasują koszyczki w drugiej lamelki poziome są grubsze (taką ja kupiłem) i do tej nie pasują mocowania czujników. |
|
|
|