![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Cześć,
zastanawiam się nad zmianą samochodu w przeciągu następnego pół roku i jednym z głównych kandydatów jest Focus 2015/2016 (po lifcie) bez fabrycznej nawigacji. Obecnie mam Bravo, w którym do CB radia używam anteny Sirio Triflex. Z tego, co wiem, to kształt stopki i otwór się zgadzały, więc montaż ograniczał się do podmiany anteny i przeciągnięcia kabli (robiło mi to aso). Moje pytanie brzmi, czy taką samą przekładkę (bez rozwiercania) da się zrobić w Focusie po lifcie (znalazłem tylko wątek z MKII, gdzie wiercenie było potrzebne). Będę wdzięczny za odpowiedź, najlepiej kogoś, kto z czymś takim jeździ. PS. Nie wiem jak to jest z rozmiarami anten między różnymi modelami Forda więc piszę w dziale Focusowym. Ostatnio edytowane przez TheVoytekBear ; 09-08-2015 o 18:02 Powód: literówka |
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
AM5T-18828-B ... -
Od: 06-10-2014 ICE-audio sred.wers.(1C)z lacz.+DAB Od: 06-10-2014 ICE-audio sr.wers.ozn.marka+DAB+TMC Od: 06-10-2014 ICE-2. podw./5.kan./Tmc/Dab/podk. Od: 06-10-2014 ICE-audio sred.wers.ozn.marka+DAB takie są podstawy w Focusie 10/2014- , poszukaj i porównaj z swoją podstawą. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Poszukałem tych anten i generalnie rzuca się w oczy to, że tam zawsze idą minimum 2 przewody (czasami więcej, ale zakładam, że to wersja z GPS). Jeżeli ktoś MKIII nie potwierdzi mi, że to bezproblemowo zamontował, będę musiał założyć, że się nie da i pomyśleć o magnesie, bo na samego focusa jestem zdecydowany już na 95% (jazda próbna EB 1.5 zrobiła swoje).
Ostatnio edytowane przez TheVoytekBear ; 15-08-2015 o 18:54 Powód: literówka |
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-08-2011
Model: Focus MK3
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2011
|
Cześć. Czy Ktoś założył Syrio Triflex do FFIII przedlift?
|
|
|
|