![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-03-2018
Model: Focus 2
Silnik: 1.6 Duratec
Rocznik: 2006
|
Cześć wszystkim,
czytam forum od jakiegoś czasu i dotychczas udawało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytania za pomocą wyszukiwarki, jednak tym razem się nie powiodło i dlatego założyłem temat. Sprawa dotyczy anteny radiowej w moim focusie, chcę wymienić podstawkę tejże i dlatego mam pytanie: Czy maszt antenowy, który w moim aucie przykręcony jest do podstawki w wersji pod GPS jest kompatybilny z podstawką bez GPS? Chcę wymienić samą podstawkę, maszt jest OK. W aucie nie mam GPS więc mogę zastosować tańszą podstawkę, mam jedynie obawy czy gwinty będą takie same w obu, bo nie chciałbym wymieniać także masztu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: focus mk2
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2005
|
nie spasuje ci sruba bedzie za krótka , mam to samo , możesz poszukać dłuższej sruby ale radio ci nie bedzie działało , mam to samo , trzeba szukać podtsawki z gps ,
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-03-2018
Model: Focus 2
Silnik: 1.6 Duratec
Rocznik: 2006
|
Mówisz o śrubie mocującej do dachu?
Jesteś pewien, że radio (sony 6CD) nie będzie wtedy działało? Piszę, jeszcze raz dla porządku, że nie mam GPS. Nie wiem dlaczego w aucie jest antena z taką podstawką. |
|
|
|