![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: c maxx
Silnik: 1,6Tdci
Rocznik: 2012/2013
|
Sparowałem j 5 Samsunga z Maxem jest ok odbieram telefony,ale jest mały albo wielki problem Yanosik milczy .Po wyłączeniu bluetooth w komórce mam
głos ale nie działa system głośnomówiący. Czy typ ten tak ma ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Gregor
Model: c max
Silnik: 1,6d
Rocznik: 2013
|
W yanosiku włączone?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz tak myślę. Chyba wiem o co pytasz. Przypomniało mi się..... Mam też problem gdy yanosik wejdzie w tryb informacji/ostrzeżenia. Dźwięk zmienia się wtedy, jakby grało stare radio. Nic nie pomaga, aż do momentu wyłączenia ostrzeżenia lub zresetowania apki. Ponieważ w Hiszpanii nie ma aż tylu zgłoszeń problem nie często występuje. W PL macie co chwilę jakieś info, więc problem może się nasilać. Przypuszczam, że to wina samej apki bo ja jadę na iPhone 6. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio edytowane przez gregorio hiszpa ; 26-08-2018 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: c maxx
Silnik: 1,6Tdci
Rocznik: 2012/2013