Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 29-07-2018, 19:03   #1
VoSooler
ford::average

Model: Ford Focus MK3 Titanium, Ford Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.6 EcoBoost 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Radio z nawigacją

Witam! Czy ktoś stosował to radio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Nie jest to oryginał, czy to w ogóle funkcjonuje? Jak ktoś miał lub ma i testował to dajcie opinię.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez arturek ; 30-07-2018 o 09:02
VoSooler jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-09-2018, 19:39   #2
wook
ford::amateur

Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Radio z nawigacją

może trochę odgrzewam temat ale mam coś takiego w dopiero kupionym mondku,
- jakość dźwięku przyzwoita, da się z tego przyzwoite tony wycisnąć ( przynajmniej odkąd zmieniłem głośniki na te fordowskie premiumy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- oczywiście o współpracy z conversem+ można zapomnieć, podobno może działać jakieś podstawowe info o stacji radiowej ale u mnie się nie pojawia
- działa to nawet szybko jak na 2gb ramu które tam są
- ekran chyba dotykowy a nie pojemnościowy więc trzeba czasem powtórzyć dotknięcie zanim coś włączymy - tutaj raczej na minus
- poza tym to jak to android - pewnie nawet angry birdsy się da zainstalować ;p więc jeśli chodzi o mnogość oprogramowania różnego rodzaju od odtwarzaczy multimedialnych po oprogramowania obd to nię można narzekać

moim zdaniem lepsze niż firmowe radia bo jednak bogatsze sporo, nie wiem czy bym sam to kupił ale że przyszło już razem z autkiem to nie narzekam i korzystam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że to komuś pomoże
wook jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania