![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dominik
Model: Ford Fusion
Silnik: 2.5 l
Rocznik: 2016
|
Jest to moj pierwszy post na tym forum. Witam serdecznie wszystkich. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakies 3 miesiące temu stałem sie nowym posiadaczem używanego forda fusion 2.5 l SE z lpg. Wystąpił problem z ekranem panelu poniewaz nie chce sie włączyć. A teraz kilka zdjec Tak jest jak otworze samochod z kluczyka zdjecie nr 1 Gdy włożę kluczyk do stacyjki zdjecie nr 2 Gdy odpalę samochód zdjecie nr 3 I gdy próbuje włączyć radio włącznikiem pojawiaja sie standardowe prostokąty(zdjecie nr4) natomiast wraca pozniej do zdjecia nr 3. Do tego gdy wciskam przycisk menu, menu sie włącza i mozna ustawić to co normalnie natomiast inne przyciski nie działają. Co robic? Jakies sugestie? Pozdrawiam, Liczę na pomoc! Ostatnio edytowane przez Speedo ; 28-09-2018 o 19:55 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jeśli padł Ci ACM ..(jeśli) to mam z Fusiona jak i z MK5 na zbycie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#4 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-08-2016
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 201X
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dominik
Model: Ford Fusion
Silnik: 2.5 l
Rocznik: 2016
|
Dzieki, skontaktowałem sie z Danio’s
Chciałbym jeszcze nadmienić ze kamera cofania normalnie dziala. A przed tym całym incydentem ktory opisuje była jeszcze jedna usterka. Podczas gdy telefon był sparowany z sync i rozmawiałem z kims przez głośniki samochodu, osobami ktora rozmawiałem słyszała mnie natomiast ta osoba mnie nie słyszała. Na ekranie wszystko było w porządku tzn. Pokazywało kontakt itp. Ostatnio edytowane przez gregorie ; 28-09-2018 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-08-2016
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 201X
|
Sygnał z kamery jest podłączony bezpośrednio do ekranu.
|
|
|
|