![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Focus III Kombi
Silnik: 1.6L EcoBoost SCTi (150PS)
Rocznik: 2011
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie!
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Forda Focusa MK3 kombi Titanium z roku 2011. Samochód jest wyposażony w radio Sony (bez nawigacji) - wg tematu z forum o radiach, ma ono numer 22. Moje pytanie o ten radioodtwarzacz jest takie, czy jest on kodowany? Otrzymałem dokumenty do tego samochodu, lecz nie było w nich żadnej kartki z kodem do radia a wydaje mi się że być powinno. Oglądałem instrukcję ale chciałbym mieć pewność więc proszę Was o pomoc, gdyż w razie gdybym miał rację to muszę spróbować skontaktować się z komisem żeby mi taki kod udostępnili. W ASO pewnie mi go wygenerują, ale usługa płatna więc wolałbym pociągnąć do odpowiedzialności komis który mi samochód sprzedał. Ostatnio edytowane przez SRS ; 11-01-2022 o 21:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Focus 3 kombi
Silnik: 1.6 TDCi DV6C
Rocznik: 2012
|
![]()
Nie jest.
Też miałem taki dylemat i żądałem od sprzedającego kod do radiaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety nie dał, bo jak miał dać skoro radio w FF3 jest bez kodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Focus III Kombi
Silnik: 1.6L EcoBoost SCTi (150PS)
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
Dzięki wielkie Slawko za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli będę miał potrzebę odpięcia akumulatora to przynajmniej będę spokojny że po powrocie napięcia radio będzie działać prawidłowo. |
|
![]() |
![]() |