![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-10-2018
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Witam bardzo proszę o pomoc w ocenie samochodu :[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
z tego co mi wiadomo miał lekko uszkodzony przód oto VIN: WFOGXXGBBGCL66966 z góry dziękuję za pomoc kupiłem raport vin z raportu wynika ze przebieg sie zgadza oto zdjęcia po kolizji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co o tym myślicie warto ? Ostatnio edytowane przez danek4863 ; 24-11-2018 o 20:33 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Cóż napisać. Ładne auto, jeśli nawet uszkodzone było to zrobione jak widać dobrze. Numer VIN: WF0GXXGBBGCL66966
Numer rejestracyjny: GR-LQ237 (09.11.2012) / pierwszy / Data pierwszej rejestracji: 09.11.2012 Kraj zarejestrowania: DE Pamiętaj, że sama akcyza to około 7500 zł. Fotka nr 2 mi się nie otwiera. Prawa strona z przodu to zmienione elementy , więc nie ma czym się przejmować. Tył to trudno powiedzieć bo niewiele widać.
Łe tam Panie, Fordy rdzewiejo, sie psujo i nie jado i palo jak smoki ![]() Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody Ostatnio edytowane przez Hansolo ; 24-11-2018 o 20:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-10-2018
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
zastanawiam sie własnie czy warto brać takie auto widac co było robione... ma zadbane wnętrze ogólnie wizualnie mi sie podoba przebieg wydaje sie realny co myślicie o cenie w stosunku do stanu w jakim auto było 9000 euro to nie wygórowana cena za to auto ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
To jest cena za auto jakie jest , a nie jakie było. Tak do tego podchodź o ile dobrze naprawione. Za takie jakie było cena byłaby może 6 tyś. Jeśli takiego auta szukasz, nie masz bardzo daleko to można pojechać . Warto jeszcze jakieś 2 sztuki mieć w zanadrzu, gdyby to nie pasowało. Pojedziesz , sprawdzisz, porozmawiasz na temat poprzednich uszkodzeń to i cena może spadnie. Trudno wyrokować. Osobiście wolę sam jeździć do DE. Domorosłym sprowadzaczom nie ufam.
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
auto od handlarza więc może być różnie bo nie wiesz jak było naprawiane.
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
09/2017 ok. 112kkm..
Odnnosze wrazenie ze auto sprzedaje polak, a juz na pewno handlarz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-10-2007
Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
|
patrząc na dołączone fotki kojarzy mi się jedna firma (chyba na północy Niemiec) która handluje właśnie autami powypadkowymi. Pracują tam Polacy więc może udałoby się zweryfikowac przez nich wcześniejsze uszkodzenia a nie tylko przez zdjęcia.
BUMP: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez bolek-tarnow ; 26-11-2018 o 15:41 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Wygląda na ten sam folwark Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|