![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-08-2018
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam wszystkich forumowiczów.
Posiadam problem z radiem Blaupunkt FX. Głównie chodzi o to że sprzęt nie pobiera płyty. Da się zauważyć że rolka odpowiedzialna za jej wciąganie i wysuwanie nie pracuje. Nagrałem film gdzie widać że wstępna procedura przygotowania płyty do wsunięcia się rozpoczyna, a rolka nie pracuje. Nawet jeżeli wsune płytę do samego końca ręcznie nie jest rozpoczynany jej odczyt. LINK DO FILMU: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Bardzo zależy mi na naprawie tego gdyż chciałem wgrać sobie spolszczenie. Czy miał ktoś podobny przypadek lub wie gdzie szukać przyczyny ?? Czy może to być spalony silniczek ?? Ktoś ma jakieś propozycje?? Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy '14
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
tak
najpierw podłub w środku, czy nie masz tam jakiegoś biletu parkingowego czy innego świstka. a potem nagraj wideo, tylko włącz wcześniej jakieś oświetlenie wnętrza lub latarkę, bo w ciemności to G widać |
|
|
|