![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
|
Jak w temacie,ostatnio lekko przetarłem autoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Udało mi się to spolerować,lecz został taki ślad Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest to tak delikatne,że pod dłonią tego nawet nie czuć,jedynie wizualnie to widać.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I moje pytanie.Jak myślicie da się coś takiego usunąć ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Adam
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 1.6 DCI
Rocznik: 2007
|
jak masz ochotę to możesz to po prostu wypolerować pastą do lakieru. Możesz to wyciągnąć magnesem. Nie opłaca się tego malować, za drobne otarcie. Jak dobrze wypolerujesz, nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
|
Zawsze "boli serce" jak pojawi się rysa czy wgniotka, zwłaszcza jeśli auto mamy od nowości i żadnych uszkodzeń nie było. Ale kiedyś musi wydarzyć się ten pierwszy raz.
Moim zdaniem u Ciebie to jest tak niewielkie, że nic bym z tym nie robił. Jeśli tylko lakier nie jest uszkodzony do podkładu, to bym to tak zostawił. Ewentualnie możesz zapytać w warsztacie zajmującym się wyciąganiem wgnieceń. |
|
|
|