![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jakub
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2011
|
Witam. Dziś oglądałem autko z linku poniżej.
Sam cepik wykazał coś dziwnego. Autko 30.04.19 nie przeszło badań technicznych, dodam, że takich dodatkowych, jakie zazwyczaj robi się po utracie dowodu rej. w wyniku zdarzenia drogowego. Co więcej 01.05.19 autko zmieniło właściciela i obecnie ma pozytywny wynik badań tech. Hmm. Myślę sobie, spróbuję mimo wszystko. Pierwsza jazda ok, ale autko dość mocno ściąga na lewo. Ponoć wina opon, przed zmianą na letnie było dobrze. Łyknąłem, tzn. założyłem, że może to być faktycznie powód. Skrzynia nie szarpie, automat sprawnie zmienia biegi. Zdecydowałem się na diagnozę w warsztacie. Tu od razu nakierowałem pracownika na owe ściąganie auta. Czego ja nie zauważyłem, on od razu potwierdził - przednie lewe koło, po pomiarze, cofnięte o ok 2cm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oględziny zakończyliśmy na rutynowym pomiarze lakieru. Pomijam elementy malowane wtórnie, na tylnym lewym błotniku skończyła się skala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo auto miało być wstawione w komis przez osobę prywatną, a jak wsiadłem za kółko, żeby dojechać do stacji, przyszedł Pan SZEF, i oznajmił, że to on jest właścicielem auta i nie udziela mi pozwolenia na jazdę. Kierował pracownik komisu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Link do ogłoszenia - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
nie ma vin.. temat mysle ze nie do tego dzialu..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Mondeo MKV AWD, Peżot 308 T9 ON
Silnik: 180 + wirus
Rocznik: 2018
|
Szczelina między lewym przednim błotnikiem, a zderzakiem na grubość palca chyba . Pasowanie na 1 grosz , ale po jego średnicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|