![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
![]()
Witam. Nie znalazłem podobnego tematu więc piszę. Ostatnio zakupiłem od wirusów adapter bluetooth: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i powiem wam, że działa idealnie. W końcu mogę słuchać muzyki z telefonu bez kabli. Działa po wciśnieciu AUX na radiu. Montaz jest banalny wystarczy wpiąc zamiast białej wtyczki i podlaczyc + i - .Montowałem w radiu Sony model c307 / c214 - mp3/rds cdx - fs214.
Dodalem zdjecia ze schematem instalacji i wygladem radia do ktorego montowalem. Polecam. Jak temat z dupy albo był to do wywalenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
![]()
Dzięki, zamówiłem, sprawdzę :> rozumiem że śmiało mogę rozciąć wiązkę zasilania radia i tam się wpiąć z zasilaniem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
śmiało.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
nie wiem co rozumiesz jako "szał", to jest po prostu moduł bluetooth,który pasuje do naszych aut, a jakość dzwięku jest naprawdę zajebista. Wystarczy raz sparowac z telefonem i bedzie juz automatycznie laczyl sie za kazdym razem.Polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()