![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: tomasz
Model: ford kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
Wczoraj(17.06.2025) załączam tempomat i na wyswietlaczu napis i przekreslone 40kmh. Zadnej reakcji ze strony tempomatu. Niestety nie udalo mi się załączyc tempomatu. Dzisiaj(18.06.20205) próbuję i nic sie nie wyswietla, tak jakby przycisk nie funkcjonował. Ma ktos jakis pomysł co padło? Ciotka AI podała mozliwosci, ale nie wiem od której zacząć. Pytam tutaj, bo moze ktos miał taka przypadłośc. Ford Edge 2018. Aktywny tempomat.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Urządzenie "zgaduj zgaduli" na forum i FB jest bez sensu. Powodów może być N i to, że u kogoś był "jakiś tam" ma się nijak do tego co tu się stało...
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: tomasz
Model: ford kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
i wszystko wiem. Mądrego to zawsze dobrze posluchac.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Edge ST
Silnik: 2.7
Rocznik: 2020
|
No i co było? Radar zalepiony muchami? hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|