![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Pawel
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 Benzynka
Rocznik: 2005
|
Witam
Jest ktoś w stanie mi podać jakie oznaczenie powinna mieć wiązka deski rozdzielczej pod klimatronik. Potrzebuję nr. Do przed lift jak i polifta w wersji nadwozia kombi do focusa mk2. Planuje se złożyć set do przekładki z manuala na klimatronik. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
Nie wiem czy nie łatwiej będzie Ci ogarnąć rozbitka i sobie powyciągać potrzebne elementy - różnic jest multum, klapki, czujniki... Niż tak szukać po sztukach
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Niby racja, ale nie ma nic w okolicy. Rozmawiałem z jednym gościem co mieszka 50km odemnie ale po tygodniu zrezygnował bo stwierdził że za dużo rozbierania i nie będzie się tak bawił.
Dla tego stwierdziłem że do wiosny ogarnę se części tylko problem jest z wiązką bo reszta to pikuś. Mógłbym na podstawie schematu zrobić nową ale problem jest z wtyczkami. W tedy bym tylko dołożył od klimatronika do mojej starej wiązki. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Mam rozpleciona wiązkę od Cmaxa (bliźniaka) z klimatronikiem.
Nie pamiętam jak bardzo ją rozplotlem. Czujniki temperatury też tam były. Same wtyczki luzem też na pewno mam |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nie cytuj całych postów.
Nie ma uniwersalnych wiązek, wszystko zależy od poziomu wyposażenia,więc nie nastawiaj się że jak znajdziesz Cmaxa z klimatronikiem to w ciemno wszystkie przewody będą. |
|
|
|