![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2003
|
Witam serdecznie,
Mam delikatny wyciek z przewodu przelewowego i zastanawiam się jak go odpiąć z wtryskiwaczy. Może ktoś mi doradzić jak się to odpina? Nie chciał bym czegoś uszkodzić, może wystarczy wymiana oring lub spinkę żeby wyeliminować wyciek? Te spinkę zieloną się ściska, wciska, przekręca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Próbowałem delikatnie ale siedzi mocno. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2003
|
Dobra poradziłem sobie , należy odgiąc zielone uszka od blokady i ciągnąć do góry, powinno wyjść.
Oringi wszystkie do wymiany, łatwiej było dostać cały przewód więc wymieniłem na nowy. Stary zostawiłem , jak znajdę oringi to wymienię. Wytrzymały około 4 lata.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|