![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Dariusz
Model: S-MAX TITANIUM AWD
Silnik: 2.0 TDCI 180PS
Rocznik: 2017
|
![]()
Siwe złącze 8 pin z zaślepką na lewym tylnym nadkolu widoczne przez otwieraną klapkę w bagażniku.
Od czego to może być ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki wielkie Tedi za reakcję.
ja już chyba sam doszedłem do tego grzebiąc gdzie indziej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A pisząc post zapomniałem zdjęcia dołożyć bo mam ale faktycznie to jest gniazdo na kablu właściwie a nie wtyczka i do haka także myślę że wszystko jest już jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak przy okazji muszę się zapytać czy ktoś zakładał hak bosal lub orsi bo to chyba to samo czy ma jakieś doświadczenia z tym czy miał jakieś problemy w użytkowaniu a zwłaszcza czy nie miał problemu z zamontowaniem posiadając koło zapasowe pod spodem ale chyba muszę to pytanie zadać w innym miejscu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: S-MAX MK2
Silnik: 2,0 TDCi 150/180 PS
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Faktycznie zgodnie to wygląda z zdjęciem kolegi "newpolis"
Jest to wtyczka do podłączenia modułu sterującego hakiem. Własnie założyłem hak i własnie do tego zostało to użyte oczywiście najlepiej z dedykowaną wiązką bo wówczas wystarczy podłączyć pod owe oryginale siwe złącze na nadkolu. Temat już można uznać za zamknięty. |
![]() |
![]() |