![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 2.0 TDCi PS
Rocznik: 2018
|
Witajcie,
Mój samochód spokojnie sobie stał na ulicy. Przychodzi do mnie sąsiad i mówi, ze jest otwarta tylna szyba za kierowcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę padało, ale to najmniejszy problem. Co robić z tym dalej ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam, że alarmu nie słyszałem, a mam włączoną "Pełną ochronę". |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 150>180 KM
Rocznik: 2017
|
Może szyby się rozkodowały, spróbuj poniższego (znalezione w Google):
Należy wsiąść do samochodu na fotel kierowcy, włożyć kluczyk do stacyjki. Następnie przekręcamy kluczyk w pozycję I, tak aby elektryczne opuszczanie szyb było aktywne. Opuszczamy jedną (dowolną) szybę do końca na dół i nie puszczamy przycisku przez kolejne 5 sekund. Po 5 sekundach puszczamy przycisk albo tego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|