![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-08-2021
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Witajcie.
Jestem posiadaczem Escape 2013 w wersji Titanium, autko posiada asystenta parkowania i "umie" samodzielnie zaparkować. Trafiłem kilka dni temu w sieci na zdjęcia przedstawiające Sync2 z wizualizacją czujników PDC. No i zamarzyło mi się to włączyć (ot, żeby Żona przodem nie przytarła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Szukałem jakichś informacji na forach zagranicznych, w ChacieGPT, na cyanlabsach... Gdziekolwiek trafiałem na taki wątek to kończył się on stwierdzeniem, że nie udało się*uruchomić funkcji. A skoro są zdjęcia, to jednak jakoś się da i liczę, że może tutaj będę miał więcej szczęścia. Zatem, czy ktoś z Was ma może taką funkcję aktywną w swoim aucie lub wie, jak ją aktywować? Uprzedzając pytania, ForScanem nie znalazłem nic, co chociaż nazwą sugerowałoby, że to to. Trafiłem na info, że potrzebuję modułu PAM, który na 99% w aucie mam (mam z niego kody DTC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), ale nie widzę go w konfiguracji i programowaniu czy serwisie jako osobny moduł, z którym mogę coś zrobić. Natrafiałem też na szczątkowe info, że PAM może nie mieć swojej konfiguracji AS BUILT i trzeba grzebać za pośrednictwem APIM i BdyCM, ale trop póki co się urwał. Oto zdjęcia tego, co marzy mi się uzyskać - chodzi o ikonę auta z kolorowymi belkami, bo sam widok z kamery mam prawidłowy: 1000025503.jpg 1000025504.jpg Ostatnio edytowane przez sasquie ; 29-07-2025 o 16:27 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
Oczywiście że się da. Jak to zrobić forscanem wątpię abyś znalazł gotową instrukcje.
|