![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Edge
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
Witajcie,
Jestem świeżym właścicielem Edge'a (2015) i to mój pierwszy post na forum, zatem witam Was bardzo serdecznie. Mam problem z klawiaturą w drzwiach. Kilka dni temu działa normalnie, otwierała zamykała. Dziś keypad nie zadział. po naciśnięciu któregokolwiek cyfry keypad nie podświetla się tylko zapala się na chwilkę czerwona dioda nad cyframi. Jak otworze samochód pilotem keypad się podświetla. Nie działa tez zamknięcie keypadem (7/8 i 9/0 wciśnięte jednocześnie), a wcześniej działało. Co się stało?? Jakieś wskazówki ? Z góry dzięki za wskazówki i pozdrawiam Piotr EDIT: Klawiatura wyłączona w module BCM. Dlaczego - nie mam pojęcia. Po włączeniu Forscanem wszystko wróciło do normy. Ostatnio edytowane przez warwick ; 23-02-2022 o 19:32 Powód: Rozwiązenie problemu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Edge
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
No dobra... temat ogarnięty. Nie wiem jak, ale wyłączyłem keypad w systemie. Włączyłem z powrotem Forscan'em i wszystko śmiga.
Pozdr.Piotr |
|
|
|