![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Grzegorz
Model: EcoSport Mk2
Silnik: 1.0
Rocznik: 2018
|
Witam, mam do was pytanie i doradzenie. Czy ktoś z was wymieniał lub zamienił swój ekran na lepszy, mam fordzika ecosporta wersje trend z tym małym wyswietlaczem , chciałbym go zamienić na ten ekran dotykowy obojetnie jaki ( wiekszy czy mniejszy ) i nie wiem czy da sie to zrobic i co potrzeba by było do takiej modyfikacji. Z góry wielkie dzieki za info .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-01-2023
Model: Ecosport
Silnik: 125KM
|
Cześć!
Mam pytanie do znawców tematu czy jest możliwość wymiany wyświetlacza 6,5'' na 8". Obecnie mam 6,5" ale chciałbym wymienić na ten większy 8" nie chce zmieniać ani dodawać żadnych funkcji tylko zwiększyć wyświetlacz. Widziałem że w necie można kupić taki 8" tylko czy wystarczy wymontować stary 6,5" i włożyć ten nowy 8" i wszystko będzie działać czy trzeba by coś kombinować ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Przekładaj.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
po prostu będzie działać? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No to u mnie coś nie pykło!
zamówiłem wyświetlacz z Ecosport K1BT 18B955FC 8" podłączyłem i zonk czarny ekran (głos i sterowanie dźwiękiem działa) uznałem że wadliwy wyświetlacz więc zamówiłem drugi podłączam i znowu czarny ekran. Uruchomiłem forscana sprawdziłem błędy a tam w module APIM "B108E:4A-0B zamontowany niewłaściwy element" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
A może to coś mieć wspólnego z wersją SYNC? obecnie mam SYNC 3.0 kompilacja 19205
nie mam już pomysłów! a miało być tak prosto przełożyć i miało działać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
Może wymaga zmiany w konfiguracji APIM?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
zaktualizowałem SYNC do wersji 3.0.23219 (taka aktualizacja była na stronie forda do mojego VIN)
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a czego tam szukać przeglądałem teraz i nie mogę nic tam znaleźć co by pasowało do wyświetlacza - a raczej nie wiem czego szukać więc przeglądam po omacku. ............ Pytanie z innej beczki: takie wyświetlacze mają: Ecosport, Fiesta, Puma, Transit MK8, czy można je przekładać między tymi autami i będą działać? bo jak nie można to może sprzedawca gdzie kupowałem wprowadził mnie w błąd że to od Ecosporta. Ostatnio edytowane przez KBartek ; 10-08-2024 o 14:02 |
|
|
|