![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dawid
Model: S-Max
Silnik: 1.5
Rocznik: 2018
|
Witam,
Mam urwane mocowanie przedniego reflektora w S-MAX ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Nie chciałbym go wymieniać tylko ze względu na takie uszkodzenie. Znalazłem reparaturki, ale dla innych aut, np. - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dla S-MAXa znaleźć nie mogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wie ktoś czy istnieją zestawy naprawcze dla tego modelu? Zastanawiam się jaka jest funkcja dwóch odstających tulejek zaznaczonych na zdjęciu kolorem żółtym? One służą do alternatywnego mocowania? A może są jeszcze jakieś inne patenty? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Szczepan
Model: S-Max
Silnik: 2.0 Ecoblue 190 KM
Rocznik: 2020
|
Wiem że to druciarstwo i nie każdy chce tak robić ale w moim poprzednim aucie coś takiego naprawiłem trójkątną blaszką z otworami. Przykręciłem ją do tej śruby mocującej a w te 2 otwory zaznaczone przez Ciebie wkręciłem zwykłe wkręty do drewna. Działa do tej pory bo auto ma moja mama. Już 3 lata
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F