![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-06-2023
Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cześć.
Mając na uwadze to, że zbliża się upalne lato, a słońce dosyć często świeci przez cały dzień, potrzebuję kupić osłonę przeciwsłoneczną na boczne szyby tylnie. Przeszukałem już mnóstwo stron, w tym allegro, jednak nic z tych rzeczy nie przypadło mi do gustu.. Zastanawiam się nad kupnem tzw. skarpety, którą naciąga się na drzwi. Plusem tego jest to, że można bez problemu otworzyć okno podczas jazdy. Pytanie co wy macie na bocznych szybach, czy macie już coś sprawdzone? Czego nie kupować? Zaciemnienie musi być spore bo siedzi na dziecko. Jestem świadomy tego, że najlepszym sposobem byłoby przyciemnienie szyby folią, jednak to nie jest aktualnie na mój budżet.. Ford Focus MK1 Sedan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Rafał
Model: ford focus 3 i pół
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2017
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Szkoda że kolega nie sprawdził czy robi ktoś do mk1.
Też mam, chwalę. Cena spora (chociaż kupiłem komplet za połowę wartości),robi robotę. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Rafał
Model: ford focus 3 i pół
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2017
|
Niestety focus mk1 jest już dość leciwym autem stąd możliwy brak dostępności.
Być może coś z dalekiego wschodu ale nie jestem w stanie powiedzieć jakie jest dopasowanie. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Rzecz w tym że ja sprawdziłem, dlatego nic nie podesłałem z tego typu.
Jako że kolega wie, ta konstrukcja nie pozwala na spakowanie do koperty wielkości A5, więc na produkcję że Wschodu bym nie liczył. Ostatnio edytowane przez Antej ; 05-06-2023 o 10:14 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-06-2023
Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Szukałem właśnie magnetycznych osłon ale brak. Fordy powyżej 2004r mają szerszą ofertę jeśli chodzi o magnetyczne osłony ale niestety do mojego MK1 nie ma nic.
Na ten czas zastanawiam się nad kupnem tego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] bądź tego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Przy czym druga propozycja patrząc po opiniach strasznie szybko się zużywa i dziurawi. W obu przypadkach jednak mogę otworzyć okno przy dużym upale. Co myślicie? |
|
|
|