![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 08-04-2018
Model: Focus MK3
Silnik: Diesel 2.0 110KW
Rocznik: 2015
|
Cześć,
Mam problem z kluczykami (obydwoma) do mojego Focusa 2015. Dziś rano normalnie otworzyłem auto z kluczyka i pojechałem na zakupy. Wracając ze sklepu nie mogłem otworzyć auta z kluczyka - zero reakcji. Udało się normalnie z grota, następnie bez problemu odpalił się z przycisku (brak komunikatu że nie wykryto kluczyka), centralny z przycisku normalnie auto zamyka/otwiera. Pomyślałem że coś z kluczykiem więc po powrocie z domu wziąłem drugi i to samo, nie działa. Wymieniłem w obydwóch baterie, problem pozostał. Wiele podobnych tematów przeczytałem, ale każdy miał większe objawy - nie działał dodatkowo w ogóle centralny, odpalanie itp. U mnie wszystko inne śmiga. Sprawdziłem kilka bezpieczników które miały w nazwie "Centralny" - f70, f83, f4, f5 i wszystko ok z nimi (też je wymieniłem dla pewności). Co w takim przypadku może być problemem? Dzięki za pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-10-2024
Model: Focus mk4 Titanium Business, Ceed mk2fl L
Silnik: 1.0 Ecoboost 125km, 1.4 dohc 100km+LPG
Rocznik: 2018, 2017