![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-11-2024
Model: Mk5
Silnik: DW10F
Rocznik: 2015
|
Witam wszystkich. Czy ktoś wie gdzie w vcds ustawić napięcie wylanaczania się webasto ?
Mam pewien problem od początku jak kupiłem mondi. Auto ma wymieniony akumulator na nowy plus reset bms. Webasto zaczyna procedurę odpalania z telestartu poczym wyskakuje na licznikach zbyt niski prąd do uruchomienia webasto. Na mierniku 12.25V więc nie wiem czemu nie chce odpalić. Po zapaleniu auta webasto normalnie się uruchamia nawet po przejechaniu kilku kilometrów i pozostawieniu auta w trybie Kontynuacji dogrzewania przez chwilę chodzi poczym się rozłącza. Ma ktoś pomysł ? Błędów brak Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: Ford Escape/Fusion
Silnik: 3000 benzyna + Stag Qmax / 1.4 benzyna
Rocznik: 2003/2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Czy nowy akumulator ma identyczne parametry jak stary? Nie wiem jak w Mondeo, ale w Focusie musiałem skonfigurować jaki mam nowy akumulator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: FF2, FF3, Fiesta mk7
Silnik: 1,6 Pb 101 KM, 1,6 Pb 125 KM, 1,25 Pb 82 KM
Rocznik: 2007,2011,2009
|