![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: bartek
Model: focus
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2005
|
Witam, chciałem wymienić standardowe radio na Pioneera 3200DVD. Kupiłem ramkę:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] po zamontowaniu radia jest jeszcze przestrzeń wolna, potrzeba jakiejś uniwersalnej ramki? czy radio powinno być jeszcze w jakiś dodatkowy sposób zamocowane, np przykręcone(jak tak to do czego)? czy powinienem coś jeszcze dokupić? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 145km
Rocznik: 2008
|
A ori ramki do sprzętu nie miałeś? Takiej maskującej?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
nie, rozumiem, że tylko ramka maskująca do sprzętu i wszystko będzie ok? czy powinienem jeszcze jakieś mocowania zainstalować?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 145km
|
Wiesz co z reguły do każdego sprzęty jest dodawana oryginalna ramka i dopiero wtedy na to przychodzi ta już zakupiona dodatkowo, ale też nie w każdym przypadku. Ten Twój jakiś taki "goły" się wydaje.
Zobacz na obrazku jak to wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-09-2020
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6
|
Witam, jakiś czas temu zamontowałem radio Pioneer mvh-av290bt i teraz mam dziurę w miejscu starego radia, potrzebuje ramki ale jest taki wybór na allegro ze nie mam pojęcia jaką wybrać. Byłbym wdzięczny za podpowiedź
Przy okazji nie wiem czy źle podpiąłem radio czy tak ma być a chodzi o to że radio uruchamia się po przekręceniu na zapłon a jak uruchomię silnik to uruchamia się od nowa drugi raz. Natomiast nie można uruchomić jak auto jest zgaszone. Ford Focus 2 przed liftem stare radio to 6000CD |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Karol
Model: Ford Focus Mk2
Silnik: 1.8