![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jarek
Model: Grand c=max
Silnik: 1,5TDCi
Rocznik: 2019
|
Cześć Panowie, poszukuję do wgrania konfiguracji IPC do auta Grand c-max 1.5TDCi 120Km 2018 VIN: WF0WXXGCEWJB33886 może ktoś pomoże?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Panowie nikt nic? może jednak ktoś jest specjalistą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ma dostęp do wsadów
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
14h od założenia tematu i już nerwówka że "nikt nie chce dać".
Oczywiście ze mamy dostep do serwerów forda. Tylko doskonale wiemy ze AsB nie ma kompletnie nic do konfiguracji licznika. DC można zrobić samemu jak się widzi coś więcej niż tylko HEXa, np. UCDSem. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żeby zrobić DC i tak potrzebny jest wsad.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Mogę prosić najnowsze wsady z rozszerzeniem .vbf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
.vbf to coś zupełnie innego, więc zdecyduj się o co pytasz.
Ktoś się bawił w grzebanie w kilometrach i rozsypał eeprom? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie mam pojęcia, auto przyjechało z rajchu, było bite, ale prawdopodobnie coś jest na rzeczy, sypie błędami i brak dostępu do IPC, proszę o wsady w takim rozszerzeniu bo już tak robiłem i mam pewne doświadczenie a jest mi w tym wygodnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Z tonu wypowidzi raczej widać "totalnego ignoranta"... W przeciwnym razie już w pierwszym poście byłby VIN auta i dawno by tu ktos coś tam podrzucił "dla świętego spokoju". Po VIN to 2 minuty roboty a bez VIN to nikou się nie chce babrać. Tego uczy doświadczenie - więc "co tam u Kolegi słychać"???
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
FORD|AUTHORIZED