![]() |
|
|||||||
|
Do³±cz teraz!
|
|
Do³±cz ju¿ teraz do najwiêkszej spo³eczno¶ci mi³o¶ników Forda w Polsce. Zarejestruj siê i uzyskaj pe³en dostêp do wszystkich dzia³ów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imiê: Antonio
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2011
|
Cze¶æ fordziarze,
Mam ma³y problem, który pojawi³ siê ca³kiem niedawno. Mianowicie mój ford ma system keyless i dotychczas korzysta³em tylko z niego. Otwiera³em drzwi normalnie przez klamkê, a¿ jaki¶ tydzieñ mo¿e dwa temu otworzy³em drzwi od strony kierowcy ( normalnie otworzy³o siê ca³e auto jak by³o to zawsze ) i momentalnie zacz±³ wyæ alarm. Klikn±³em przycisk otwarcia na pilocie i by³o po sprawie, tylko temat na bie¿±co wraca. My¶la³em, ¿e mo¿e to od temperatury na dworzu, ale ford pokaza³ dzisiaj, ¿e potrafi to zrobiæ nawet po staniu w gara¿u, gdzie temperatura to oko³o 13-14 stopni. Ponadto zauwa¿y³em, ¿e "zamek" od strony kierowcy nie zawsze odskakuje do koñca ( wygl±da jak na zdjêciu ), a po otwarciu forda z pilota, wszystkie drzwi siê otwieraj±, tylko nie kierowcy ( nie zawsze tak siê dzieje, co które¶ otwarcie ). Ford jest z 2011 roku je¶li ma to jakie¶ znaczenie. Z góry dziêkujê ka¿demu z osobna |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Imiê: Rafa³
Sk±d: Wroc³aw
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE