![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-10-2010
Model: Ford Fusion
Silnik: 1.4
Rocznik: 2003
|
Witam wszystkich.
Mam forda fusiona z 2003r. i mały problem.Otóż już od momentu kupna z lewej strony klapy bagażnika nie było zaczepu na którym przymocowany jest sznurek podtrzymujący półkę.Jest to drobiazg, ale mnie trochę denerwuje.I problem jest taki, że nigdzie nie mogę znaleźć takiego elementu.Czy ktoś może mi podać jakiś trop gdzie tego szukać?Dodaje zdjęcia poglądowe. |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-03-2008
Model: FUSION
Silnik: 1.4 TDCi [F6JA]
Rocznik: 2002
|
Może któryś z kolegów poda Ci finis części, możesz też napisać do Jacka czy da się coś takiego załatwić.
Ja jednak wpierw przemailowałbym do sprzedajacych rozbitki na allegro - zawsze jest ich troszkę. P.S. Witamy w grupie Fuzjatów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-08-2005
Model: fiat 500x
Silnik: 1.4 MA 170KM AT9
Rocznik: 2016
|
a nie lepiej podjechac do ASO takie drobiazgi wychodzą taniej w serwisie niż np. z allegro
|
|
|
|
|
#4 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Udaj się na szrot i wyciągnij z rozbitka. Prawdopodobnie dostaniesz to za "dziękuję", bo ludzie demontujący auta plastiki wnętrza uznają za "śmieci" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem, jak to jest w przypadku innych aut z tego okresu produkcji, ale do Fuzji powinno pasować mocowanie również z Fiesty Mk6.
|