![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-04-2005
|
kupiłem essiego i chciałbym go zagazować czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś gazownika z mazowieckiego.
tades |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-02-2004
|
dobry warsztat, który zna się na fordach i je gazuje z dużym powodzeniem jest na ul. Codziennej 50, [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moja instalka stamtąd pochodzi, póki co nie narzekam, a już ponad 20kkm na gazie. Z tego co się orientowałem, to tam instalka mojego typu była najtańsza, ze wszystkich warsztatów, gdzie robiłem rozeznanie, a jest tu człowiek, który robił w serwisie forda i zna te samochody od podszewki. Jakbyś miał pytania wal śmiało.
|
|
#3 |
|
|
dzięki dzekis, z tego co wiem to do mojego esiego II generacji za 1600
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
pamiętaj, że najwazniejszy jest dobry i profesjonalny warsztat - ludzie, co znają się na rzeczy. Makra instalacji to druga sprawa.
|
|
#5 |
|
|
z twojego linku mam inny adres gdybyś miał telefon na codzienną to zadzwoniłbym do nich a dla mojej kieszeni instalka tylko II generacji.
tades |
|
|
|
|
#6 |
|
|
tam jest adres do generalnego importera, a obok jest ich firmowy warsztat. Poszukaj dobrze na stronie. Z tego co pamiętam to jest to 679 25 05
|
|
#7 |
|
|
jak zmknac ten temat ?
|
|
|