![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-01-2009
Model: Mondeo MK3 hatchback 6 manual
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2003
|
witam,
moje mondeo ma ubytek w przedniej szybie (ok 1cm) po kamolu spod kół tira gdzie we wro można dobrze i tanio zrobić naprawę takiego ubytku? (z wymianą szyby wolę się wstrzymać) Pozdr.
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-12-2008
Model: FORD MONDEO COMBI
Silnik: 2.0 TDCI
|
cześć
Mam ten sam problem w przedniej szybie mam małe pęknięcie(prawdopodobnie sprawcą jest kamyczek) Boje się żeby pęknięcie to nie poszło dalej bo wówczas koszt może być dość spory (szyba podgrzewana) Pytałem znajomych ale niestety nikt nie wie gdzie to draństwo można zalepić. Jak byś coś wiedział daj znać. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-01-2009
Model: Mondeo MK3 hatchback 6 manual
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
|
czołem
w internecie udało mi się znaleźć m.in: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ale nie mam pojęcia a) jak robią b) jak to się ma do podgrzewanej szyby Pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
|
Ja kleiłem w firmie auto glass bo też złapałem kamolka. Nie była to szyba podgrzewana,zrobili to tak że niema śladu i jeszcze dali dożywotnią gwarancję
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-12-2008
Model: FORD MONDEO COMBI
Silnik: 2.0 TDCI
|
jak możesz to napisz ile takie ,,klejonko'' kosztuje.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-01-2008
Model: MONDEO MKIII
Silnik: V6
Rocznik: 01
|
Auto glass Pucia - polecam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam mondeomaniaków |
|
|
|