![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 28-06-2008
Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
Czy takie oto radio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] dałoby się jakoś sprytnie zainstalować w Mondeo z 2004 r. w miejsce starego Sony 6CD? Czy jest szansa na sterowanie z kierownicy? Czy warto zawracać sobie tym głowę?
pozdrawiam Segoy |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Zawsze się da. Pytanie czy Ty potrafisz albo czy Ci się opłaca! Możesz np. wyprofilować nową konsolę z żywicy, potem tylko pomalować albo dać do flokowania ... i juz masz to co chciałeś. Pytanie po co to wszystko jest chyba bezprzedmiotowe (wymieniać sony na sony, tylko innego kształtu) Ludzie ptrafią włożyć całą deskę rozdzielczą (z zegarami) od poloneza do PF125p. Tutaj będziesz miał trochę więcej pracy. pozdrawiam Arturek P.S. Poczytaj tutaj: (tamto forum wymaga zalogowania) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Ja w mondeo miałem radio Ford 6000. To radio wymieniłem na radio Ford-Sony ALE też do mondeo. Fakt - trzeba było wymieniać konsolę ALE ford o tyle ułatwił sprawę, że nie trzeba było kombinować (wykręcić jedną konsolę, wkręcić drugą, wcisnąć radio)
|
|