Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-04-2009, 23:57   #1
Bebejt
Zablokowany

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
Wink Pamiątka ze Zlotów - Historia dla Potomnych.

Nie wiem czy był taki pomysł, czy jest to w ogóle robione czy też było na pierwszym zlocie.. nie wiem dlatego pytam.

Tak sobie pomyślałem iż fajną pamiątką ze zlotów byłoby posiadanie przy sobie "cząstki" tego co działo się w owych chwilach w cudnej atmosferze przy cudnych autach marki FORD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Otóż zastanawiałem się, czy by nie zmontować takich "pamiątkowych filmików", nagrań etc.ze zlotów. Mam na myśli ogólnie nagranie ciekawych momętów, początkowych chwil, końcowych film ze zlotu kamerą cyfrową. Z tego nagrania można by było utworzyć PAMIĄTKOWY film dostępny dla każdego.

Osobiście posiadam zdolności komputerowe w tworzeniu, montowaniu filmów, teledysków itd.

Nie wiem czy był taki pomysł, czy nie było, dlatego poprostu pytam z chęcią wystąpienia z taką propozycją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czekam na sugestie i odpowiedzi co do mojego skromnego zapytania.

Pozdrawiam forumowiczów bardzo serdecznie i korzystając z tej chwili chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia pełne łaski Bożej w dniu Zmartwychwstania Pańskiego.

Pozdrawiam.

Robert vel Bebejt

(forumowy - mixiu)

.

Edit: Nie jestem Humanistą... nie umiem w pełni dobrze pisać... uwielbiam Matematykę, geografie, fizyke, chemie, biologie... przedmioty humanistyczne to dla mnie czarna magia, więc nie "krzyczcie" na mnie jak czegoś nie zrozumieliście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mógłbym wam rozpisać to wzorem matematycznym, o co mi chodziło, no ale wtedy to by chyba większość nie zrozumiała o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz przepraszam.

Ostatnio edytowane przez Bebejt ; 13-04-2009 o 00:18
Bebejt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2009, 00:00   #2
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Odp: Pamiątka ze Zlotów - Historia dla Potomnych.

to można by było zrobic tak, ze każdy kto bd posiadał jakieś tam materiały (ocenzurowane) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podeśle do Ciebie a Ty wyczarujesz jakaś zgrana całośćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
franczesko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2009, 00:02   #3
motorek26
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Adam
Model: Yamaha r1 rn 19/yamaha r6 rj06
Silnik: 1.0 193 km/ 600
Rocznik: 2008/2005

mixiu świetny pomysł ja niestety nie mam zdolności tego typu tym bardziej nie posiadam nawt kamery wiec jeżeli bedziesz na spocie w krakowie to fajnie by było jak byś mógł sie zająć czymś takim i wrzucić później gdzieś takie obrobione filmiki do oglądniecia
motorek26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2009, 00:15   #4
Bebejt
Zablokowany

Cytat:
Napisał franczesko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to można by było zrobic tak, ze każdy kto bd posiadał jakieś tam materiały (ocenzurowane) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. podeśle do Ciebie a Ty wyczarujesz jakaś zgrana całośćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to by był bardzo dobry pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przesłał na maila, ew. nagrał na CD i wysłał pocztą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też by mogło by być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał motorek26 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mixiu świetny pomysł ja niestety nie mam zdolności tego typu tym bardziej nie posiadam nawt kamery wiec jeżeli bedziesz na spocie w krakowie to fajnie by było jak byś mógł sie zająć czymś takim i wrzucić później gdzieś takie obrobione filmiki do oglądniecia
Moja kamera uległa destrukcji w rękach mojego 3 letniego Brata : ( : ( Ale myślę ze niektórzy Forumowicze posiadają takową rzecz jaką jest "Kamera" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i mogą chyba wziąć na zlot (tak myślę).

Film będzie fajną pamiątką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Owy film będzie dostępny do ściagnięcia z internetu (lub jak kto woli, wysłany drogą pocztową w postaci CD ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale to wszystko jest do przemyślenia i oczwiście do zaakceptowania lub też niezaakceptowania przez wyższe rangi, ale w szczególności przez WSZYSTKICH użytkowników ZLOTU Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam.
Stary 13-04-2009, 00:19   #5
franczesko
FCP member

jakiekolwiek filmy, przeciez teraz telefony albo aparaty nagrywają w dobrej jakości, mixiu obrobi i na jakis server się wrzuci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-04-2009, 00:21   #6
motorek26
FORD|ZAWODOWIEC

Cytat:
Napisał franczesko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mixiu obrobi i na jakis server się wrzuci
no ja jestem za :fcp1
Stary 13-04-2009, 00:28   #7
jacio
ford::average

Model: Było MONDEO KOMBI, obecnie Renault Scenic II (już drugi :-) )
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003

Pomysł super.
Jeśli faktycznie chcesz podjąć się zrobienia filmu to szacun, bo wiem il czasu to zajmuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-04-2009, 00:31   #8
Bebejt
Zablokowany

Cytat:
Napisał jacio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomysł super.
Jeśli faktycznie chcesz podjąć się zrobienia filmu to szacun, bo wiem il czasu to zajmuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No myśle że czas poświęcony na zmontowanie filmika odbije mi się na dotknięciu jakiegoś Mustanga na zlocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie "minimarzenie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Okej ide spać i przestaje spamować na TERAZ (jakbym napisał na dziś to by było źle bo już poniedziałek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-04-2009, 01:00   #9
franczesko
FCP member

Cytat:
Napisał mixiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No myśle że czas poświęcony na zmontowanie filmika odbije mi się na dotknięciu jakiegoś Mustanga na zlocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie "minimarzenie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no nie wiem czy zasłużysz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-04-2009, 01:03   #10
motorek26
FORD|ZAWODOWIEC

Cytat:
Napisał mixiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na dotknięciu jakiegoś Mustanga na zlocie
pod warunkiem że przyjedziesz do naszego miasta :fcp2
Odpowiedz

Zasady postowania