![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-06-2008
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
Witam,
Uważam iż fajnie by było gdyby każdy z kolegów podzielił się informacjami, gdzie wieczorami można spotkać innych miłośników motoryzacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie koniecznie tylko maniaków forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam ps. Temat inicjalizuję dlatego iż bywając „pod Bodziem” wielokrotnie miałem okazję podziwiać „wjazdy” zorganizowanych grupek, np. kolumna 20 Leonów, to robi wrażenie, jak ludzie się fajnie organizują a potem zajeżdżają na taką miejscówkę, gdzie oczywiście jest wiele innych aut, nigdy niestety nie widziałem tam zorganizowanych kolegów z fordami, a szkoda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Jako pierwszy podzielę się dwoma miejscówkami …
#1 Strefa Gliwice (okolice Opla) – najczęściej w niedzielne wieczory (piątki i soboty ludzie imprezują) pojawia się tam cała masa ciekawych samochodów, klimat jest równie ciekawy #2 M1 Zabrze (pod Bodziem lub Norauto) – terminy podobnie jak w Gliwicach, niedzielne wieczory, równie ciekawe „atrakcje” Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ps. Ktoś się wybiera „pod Bodzia” w najbliższym czasie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ? dziś ? jutro ? pojutrze ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: M
Model: Modeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM
Rocznik: 2017
|
W tą niedziele. Spot całego śląskiego autokącika. 3stawy KTW
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus
Silnik: 1,8 TDDI
Rocznik: 2000
|
Cytat:
3stawy znam ale KTW nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam i Dziekuje |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Koło Tylnego Wyjścia :) Ewentualnie KaToWice :) Może to być też "Koniec Tej Wiadomości" :)
Choć stawiał bym raczej na Katowice :) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Ps. ok po głębszej lekturze forum doszedłem do wniosku że skrót KTW to Katowice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez clhseba ; 02-05-2009 o 09:52 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Tak więc Katowice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak zawsze mi się pisze chyba przez nazwę oddziału DPD: KTW czyli Katowice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W każdym razie spotykamy się tam o 15. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Powiadasz o 15 jeżeli żonka nic nie wymyśli to powinienem sie tam znaleźć (pierwszy raz)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja postaram się być wcześniej. Jeśli dotrę po 15 pytaj ludzi co mają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na klapach o Komora, powinni pomóc znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-08-2007
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDDi
Rocznik: 2001
|
Ja sie może dzisiaj wybiore pod "Bodzia" .. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|