Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Dealerzy, ASO i stacje paliw
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 03-11-2004, 14:47   #1
raf1000
ford::beginner

Domyślnie Blacharnia OMC Motors Warszawa - polecam

Własnie wykonałem tam naprawę powypadkową i bardzo polecam te ASO, a byłem juz w Ursyncarze i Autoplazie. W pierwszym źle pomalowali , a w drugim maja za wysoko noski podniesione. W OMC bez porównania lepsza obsługa i jakośc wykonania naprawy. Wszystko sprawnie zorganizowane i cena normalna jak na warszawskie ASO. Jedyna wada to lokalizacja (prawie na wsi) ale mozna jakoś dojechać. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam Pana Marcina, u którego wykonywałem naprawe.

raf1000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-02-2005, 17:13   #2
jm
ford::amateur

Domyślnie

Potwierdzam dobrą opinię o blacharni OMC na Uczniowskiej.
Powypadkowo też się dobże spisali. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 25-02-2006, 10:26   #3
wrona
ford::beginner

Domyślnie

Niestety ja mam zupełnie odmienne zdanie o OMC ale dotyczy to wprowadzania klienta w błąd. Chodzi o samochód kupiony u innego dilera z poza Warszawy, u którego "stwierdzono": lakierowanie dachu!!! Padło podejżenie że diler sprzedał uszkodzony samochód. Sprawa trafiła do sądu i dopiero wtedy komisyjnie dokonano wszystkich pomiarów i co? Okazało się samochodzik był nielakierowany. Jest to jawne granie pracowników przeciwko kolegom dilerom! JEST NAJGORSZA RZECZ, KIEDY SIE KOPIE WŁASNĄ GRUPE CZY DRUŻYNĘ. Takich numerów jest niestety więcej i zawsze chodzi o OMC. Nigdy nie słyszałem podobnych numerów o Auto Plaza czy Ursyn Car. :bluzgi:
wrona jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania